Når du booker vejledning hos Krammebarn.dk får du en skræddersyet løsning tilpasset til netop dit (dine) behov.

Der vil altid være lidt teori der skal gennemgås så jeg sikre at alle der går herfra har forståelsen for bæreredskaberne og måden man bruger dem optimalt.

At bære sit barn.

Bæreverdenen er ikke sort/hvid. Der er ikke noget der er mere rigtigt eller mere forkert.

Det handler om behov, bærerens krop og babys behov. Men som så mange andre ting bliver det simple gjort avanceret. I bund og grund er grundstenene i at bære sin baby og have hænderne fri et redskab til at opnå dette. Det kan i teorien nøjes med at være et lagen, en dug, et tørklæde eller noget tilsvarende.

Det bliver naturligvis lidt mere avanceret for at tilfredsstille vores behov for lækre materialer, bedre komfort og vigtigst af alt anerkendelse og fremtoning. Netop derfor er din mening vigtig.

Vejleder eller ej….

”I bund og grund er det jo ligegyldigt om man er vejleder eller ikke for det er jo ikke en beskyttet titel.” ”Jeg kan helt gratis se hvordan man gør på YouTube”

Der er mange argumenter imod. Og hvordan finder man som ny ud af denne verden?

Jeg har som uddannet vejleder fået instrukser i hvordan man opretholder sikkerheden igennem bindingen af bæreredskabet, undervejs på turen og under amning.

Alle har mulighed for at lave en video på YOUTUBE eller ligge noget op på Facebook, men som jeg selv oplevede da jeg modtog undervisning så er det langt fra optimale løsninger der bliver vist flest af. Børn bliver i et væk kastet op på ryggen til fis og ballade for at opdage at de jo faktisk ikke skal lege vildt men spændes fast i viklen… Og så kommer spørgsmålet tit “hvorfor er mit barn så uroligt når jeg forsøger mig med rygbæring?” og vi kan alle sammen godt se hvad svaret er når det bliver sat op på en måde. Men det ser man ikke på YOUTUBE.

Det handler om små justeringer, små fif og ikke alle fif er ens for vi gør det alle sammen forskelligt.

Der er nogle ydre rammer om den gode ergonomi i et bæreredskab og det vil jeg prøve at tilpasse jeres behov.

Når jeg underviser handler meget af undervisningen om sikkerhed, anatomi og forståelse af dit lille barn. Det handler om at vide hvad det bæreredskab du ønsker at bruge kan bruges til og hvordan det bruges så det passer perfekt til dig, baby og det behov I i den enkelte situation har brug for.

Der findes ikke noget rigtig eller noget forkert bæreudstyr der findes noget der passer bedre til jer end andet.

Jeg tilbyder

  • En bredere forståelse for udstyret, sikkerheden og baby.
  • Selvtillid til at tro på at det du gør, er rigtigt for din baby
  • Sikkerhed og selvtillid i at bruge bæreredskaber

Tilpasning af dit unikke behov ud fra

  • Dit barn
  • Din krop
  • Dit ønske af bæreredskab

For nogen vil løsningen måske ikke være det udgangspunkt man startede med, men sammen kan vi finde den løsning som passer bedst.

Fælles for alle er glæden ved at have vores børn tæt og have frie hænder til at føle os nyttige i løbet af dagen.

Jeg håber at undervisningen også indebærer at du får din baby op at sidde i en vikle, ringslynge eller bæresele, men det kan også være baby bare ikke er i humør og vi må lytte til det behov.

Men jeg garanterer at du får noget med hjem herfra du kan bruge til at komme videre i den fantastiske verden, bæreverdenen er.

Jeg kan bookes på flere måder lige fra 1:1 undervisning til større foredrag og workshops. Jeg holder til i Søndersø på Nordfyn, men kommer gerne ud til jer. Inden du kommer skal du udfylde et spørgeskema for at jeg kan danne mig et overblik over hvilke evt. problemstillinger der kunne være men også for at jeg kan forberede og tilpasse undervisningen til dig.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.