Emeibaby – Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Hvis du skal bruge din Emeibaby fra nyfødt skal du vælge en babysize. Den kan bruges helt fra start og frem til ca. 3 års alderen dog max 15 kg. Den anvendes uden ekstra indsats og giver dig helt den samme komfort og ergonomi som en fastvikle.

Starter du først ved 1 års alderen med at bruge en Emeibaby skal du vælge en Toddler size. Den har lidt bredere panel og kan derfor anvendes lidt længere tid end babysize dog max til 18 kg. En lille rettesnor er at når baby ca. lander i en str. 74 begynder det at være ok at bruge den. Dog kan der være lidt for meget stof i ryggen.

Når du skal indstille din Emeibaby første gang vil jeg anbefale dig at have set videoen et par gange først inden du tager baby med i legen. Husk at det ofte er en god ide at baby er frisk, mæt og glad når man starter så det bliver en god oplevelse for alle parter.

Vaskeanvisninger:

Det anbefales at man vasker den så sjældent som muligt og helst overflade vasker med en klud. Den kan håndvaskes og lufttørre. Der skal ikke bruges skyllemiddel.

Sådan kommer du i gang. For flere videoer kan i søge på Emeibaby på Youtube. Har I brug for hjælp så sig endelig til.

Anmeldelser:

Lige nu er der en tester der er rundt i landet og der er kommet lidt forskellige tilbagemeldinger. Der kommer en mere detaljeret beskrivelse af testen når den har været hele turen rundt.

Se mere på Facebook om at blive tester.

Der er stor enighed om at Emeibaby anbefales til andre og den er let at bruge.

https://emeibaby.com/at/videos.html

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email