BOOKING

60550285

Email

info@krammebarn.dk

ÅBNINGSTIDER

EFTER AFTALE

Jeg vil prøve at gøre det lettere for dig at finde en Slyngevejleder så uanset hvor mine kunder befinder sig kan de finde hjælp. Alle nævnt her er uddannede vejledere og kan hjælpe dig med det meste. Vi er alle forskellige og har forskellige udgangspunkter men fælles for os alle er vi er mega vilde med at bære vores børn og give den gave videre til andre familier.

 

Sjælland

2300 København S

Camilla Madsen  fra Mombie – Slyngevejleder

Vejlederuddannelse: Slingababy 2018                               

Lokation: Amager, men er mobil i mindre omfang.                                         

Beskrivelse: Jeg er netop blevet færdig på kursus ved Slingababy, og tilbyder nu vejledning. Jeg har selv båret mine tvillinger, som er født 8 uger før tid, i først stræk vikle og siden både fastvikle, ring slynge og bæreseler. Jeg brænder for tvillinge familier og ligeledes præmatur fødte. Da jeg af egen erfaring fandt stor glæde og hjælp til moderskabet i starten af mine pigers liv. Til at starte med, vil min vejledning være gratis. Så jeg kan opbygge erfaring i at lære fra mig. Det vil foregå hjemme hos dig selv, i trygge rammer. Og derved kan der komme lidt betaling til brændstof og parkering. Jeg er privat dagpleje for mine piger, så aften og dage deres far har fri er mulige. Jeg drømmer om at hjælpe andre familier med at finde en tryg og sikker måde at få deres hverdag til at fungere på. Mht at bære sit barn/sine børn.


Find mig: På Facebook som Camilla Madsen, https://www.facebook.com/Mombie.slyngevejleder/ eller Instagram cmillamacilla.

4250 Fuglebjerg

Carina Klit fra SlyngeVenner

Vejlederuddannelse: Slyngeskolen

Rækkevidde: Midtsjælland

Beskrivelse:    Jeg er tvillingemor og har stor personlig erfaring i at vikle tvillinger. Jeg underviser primært tvillingeforældre da jeg selv har stået med mange af de problematikker og udfordringer man har som nybagt tvillingemor/far. Men underviser selvfølgelig også dem med singleton.

Find mig: På instagram, Facebook og hjemmesiden

Fyn

5471 Søndersø

Helle Friis Rasmussen fra Krammebarn.dk

Vejlederuddannelse: Slingababy. Gennemført og bestået.

Rækkevidde: Kører på hele Fyn og tager også gerne turen mod Jylland.

Beskrivelse: Jeg kan bruges til alle typer bæreredskaber og til alle aldre. Underviser i både små intime hold og i større forsamlinger hvor det mere handler om at få teori med sig og prøve at binde et par enkelte bindinger. Jeg har båret Magne på 2 år siden han var et par måneder og er enormt passioneret omkring den oplevelse det er at bære sit barn. Hos Krammebarn.dk skaber jeg tryghed for hele familien så vi sammen kan finde ind til den rigtige løsning skræddersyet til den enkeltes behov.

Find mig: www.krammebarn.dk

 

Jylland

9900 Kvissel

Mette Ramsdahl Østerballe fra Kluddermutter, er uddannet vejleder hos Slingababy.

Vejlederuddannelse:  Slingababy                                                       

Rækkevidde: Kører i hele Nordjylland.                                                                                                               

Beskrivelse: Jeg startede mit firma Kluddermutter.dk for at hjælpe og vejlede så mange forældre som muligt i at bære deres børn, give dem nogle af de fantastiske oplevelser som det at bære har givet mig. Jeg vejleder i brugen af: Strækvikle, fastvikle, bæresele, meh dais, mai tais, onbuhimo mm. Jeg tager både ud til en til vejledning og til små grupper. Jeg vil i fremtiden også lave workshops i mit hjem.                                                                                                                                    

Find mig: www.kluddermutter.dk