Qvick guide

• Optimer det du kan i forvejen. Er der noget der driller, får vi styr på det
• Få styr på at få det bedste/meste ud af det udstyr du har købt
• Få hjælp til valg af dit næste bæreredskab

En kort gennemgange (1 time) med intens træning

Pris: 450DKR + evt. tilkøb af ekstra tid

Fra 3. til 4. trimester

Workshop tilpasset dig der gerne vil have styr på bæreudstyret inden baby kommer og få hjælp når baby er kommet ud.

Luksus workshop med 4 timers intensiv babybæring fordelt på 2 gange, 1 gang i 3. trimester og 1 gang i 4. trimesterhttps://www.avamassage.dk/book-online/

Pris: 1800,- for hele forløbet

1:1 vejledning

Ønsker du at booke vejledning med fuld fokus på dig og din baby er denne workshop det rigtige valg. Vi tager udgangspunkt i det du ønsker. Alle workshops indeholder teori omkring babybæring, ergonomi og udstyr.

2 timer for 900DKR

Bemærk! Da jeg også har en klinik hvor jeg  blandt andet giver massage, Øreakupunktur og cupping deler jeg kalender med AVA MASSAGE derfor vil du både kunne booke slyngevejledning og massage.

Covid-19 info

Krammebarn.dk tager alle nødvendige forholdsregler i forhold til afholdelse af workshops.

Du skal fremvise Corona-pas med negativ test der er mindre en 72 timer gammel forud for aftalen.

Jeg aflyser ved tegn på sygdom hos mig eller børn. Ved mistanke om smitte er jeg ærlig omkring det. Du kan trygt stole på at jeg gør mit bedste for at undgå at smitte andre.

Der vil være sprit, mundbind, visir og grundig rengøring/udluftning før og efter. Og de fleste workshops med 4 + deltagere vil foregå udendørs, når vejret er til det.

Du må ikke komme hos Krammebarn.dk hvis du har symptomer på Corona eller har været i kontakt med smittede. Dette af hensyn til mig og min familie men også til de vordende mødre som kommer her. Det skal helst være muligt at føde med sin partner til stede.

For virksomheder

Krammebarn.dk deltager gerne i arrangementer, holder foredrag eller laver workshops ude i byen. Send en mail for nærmere aftale.