BOOKING

60550285

Email

info@krammebarn.dk

ÅBNINGSTIDER

EFTER AFTALE

Book din vejledning her

Qvick guide

• Optimer det du kan i forvejen. Er der noget der driller, får vi styr på det
• Få styr på at få det bedste/meste ud af det udstyr du har købt
• Få hjælp til valg af dit næste bæreredskab

Fra 3. til 4. trimester

Workshop tilpasset dig der gerne vil have styr på bæreudstyret inden baby kommer og få hjælp når baby er kommet ud.

Luksus workshop med 4 timers intensiv babybæring fordelt på 2 gange, 1 gang i 3. trimester og 1 gang i 4. trimesterhttps://www.avamassage.dk/book-online/

1:1 vejledning

Ønsker du at booke vejledning med fuld fokus på dig og din baby er denne workshop det rigtige valg. Vi tager udgangspunkt i det du ønsker. Alle workshops indeholder teori omkring babybæring, ergonomi og udstyr.

Bemærk! Da jeg også har en klinik hvor jeg  blandt andet giver massage, Øreakupunktur og japansk lifting deler jeg kalender med AVA MASSAGE derfor vil du både kunne booke slyngevejledning og massage.

Covid-19 info

Krammebarn.dk tager alle nødvendige forholdsregler i forhold til afholdelse af workshops.

Jeg aflyser ved tegn på sygdom hos mig eller børn. Ved mistanke om smitte er jeg ærlig omkring det. Du kan trygt stole på at jeg gør mit bedste for at undgå at smitte andre.

Der vil være sprit, mundbind, visir og grundig rengøring/udluftning før og efter.

Du må ikke komme hos Krammebarn.dk hvis du har symptomer på Corona eller har været i kontakt med smittede. Dette af hensyn til mig og min familie men også til de vordende mødre som kommer her. Det skal helst være muligt at føde med sin partner til stede.

Gruppevejledninger er sat på pause til vi igen kan være udendørs.

For virksomheder

Krammebarn.dk deltager gerne i arrangementer, holder foredrag eller laver workshops ude i byen. Send en mail for nærmere aftale.