Booking og arrangementer

Book din aftale her

Kommende workshops … Opdateres løbende…. Findes under events på bookingsiden som du finder ved at klikke på linket her ovenover.

Følg med på Facebook 

BEMÆRK Da jeg arbejder med to virksomheder har jeg valgt at køre booking systemerne sammen så jeg kun kan bookes i én kalender for at undgå dobbeltbooking. Derfor vil der når du booker stå Ava Massage. Det er samme virksomhed og du booker rigtigt ved at booke igennem den. 😉 Booker du mig ud af huset vil der også stå Min adresse men vi aftaler alt det praktiske over mail. 🙂

Viklevejledning/ Homeparty

Jeg stiller dukker og vikler til rådighed men anbefaler at du tager din(e) egne bæreredskaber med så vi kan tage udgangspunkt i dem. Har du ikke nogen finder vi også ud af det.

Vi starter lige kort med at gennemgå de forskellige vikler I selv har med eller jeg viser strækvikle, fastvikle, ringslynge og forskellige bæreseler. Lige kort forventnings afstemme i forhold til hvad I gerne vil med undervisningen. Derefter vil vi gå i gang med at øve.

Arrangementet kan også være fremvisning af andre produkter eller et sjovt indslag til Babyshower. Skriv for mere info.

Slyngevejledning

Inden vi starter vil du modtage et spørgeskema som guider mig på rette spor til at hjælpe dig bedst muligt.

Læs mere her

Samarbejde

Har du en god ide til et samarbejde eller ønsker du at jeg kommer og underviser laver jeg gerne et arrangement. Tag endelig kontakt. Krammebarn@krammebarn.dk

Barsel Fyn

Mangler du flere aktiviteter til din barsel så klik ind på www.barselfyn.dk

Print Friendly, PDF & Email