FORSIDE

Velkommen til Krammebarn.dk

Vikle, fastvikle, ringslynge er bare nogle af de ting du kan finde hos Krammebarn.dk

Hos Krammebarn.dk bliver varerne sendt i genbrugsemballage, der vil ikke gås på kompromis og sendes uforsvarligt, men genbrug vil være i højsæde. Ligeledes vil du heller ikke modtage unødigt papir med dine varer. Det vil komme til dig i en mail. Skal du sende dine varer retur vil du kunne finde blanketter til dette på hjemmesiden. 

Den fysiske butik består lige nu af et værelse i mit private hjem. Der vil ikke være åbent på bestemte tider, men jeg svare næsten altid med det samme på tlf. eller Messenger. Så I kan lave en aftale når det passer jer. 

Det er en svær måde at komme til folk på, det er jeg helt med på. Men jeg giver gerne en kop kaffe og en hyggelig snak og så kan i se hvad i vil se og så er der altså ikke noget galt i at gå igen uden at købe noget. 

For mig betyder salget ikke mest. En glad tilfreds kunde, som har haft en god oplevelse, måske fået et godt råd med på vejen eller får fortalt hvor man finder den bedste kage henne eller bare har haft 10 minutters voksensnak. Det er det, der for mig gør dagen det hele værd. 

Jeg arbejder med en masse forskellige samarbejder men alt lige fra slyngevejleder til amme rådgivere. Har du et projekt der ville give mening at byde ind med ser jeg gerne på dine ideer. Send dem her.

Der kommer også løbende nyheder vil du vide meget mere om vores nyheder så hop ind på Facebook eller Instagram og følg med i hvad der sker.

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet som vil udkomme ca. en gang om måneden. Der vil ikke komme yderligere reklame eller sælges info videre til en tredjepart.