ARRANGEMENTER

Find os her:

 

D. 01. Marts 2018. Klar parat barn arrangement i Babysam, Odense. Kl 19.00

D. 07. April 2018. Årup Babybazar 10-15

D. 10. April 2018. Slyngevejledning Børnetorvet Odense Kl. 11.00

D. 22. April 2018 Baby og Småbørnsmesse FKS Hallen Odense 09:30-15:00

D. 26. April 2018 Slyngevejledning ” BABIBRUNCH” Ungdomshuset Nørregade Odense

 

Barselscafé

Mandag d. 05. Marts åbner jeg op for en gang barselscafé i mit hjem. Meningen er at vi hygger omkring et lille morgenbord med kaffe/the og brød mm. Taler om hvad man nu taler om når man er sammen med andre mødre. Jeg vil gerne fortælle og fremvise både vikler og andet fra butikken hvis der er ønske herom. Tag gerne dine vikler med hvis du har nogle ellers taler vi om alt mellem himmel og jord. Pris for arrangementet 30,- pr. deltager.

Læs mere her

 

Viklevejledning/ Homeparty

Jeg stiller dukker og vikler til rådighed men anbefaler at du tager din(e) egne bæreredskaber med så vi kan tage udgangspunkt i dem. Har du ikke nogen finder vi også ud af det.

Vi starter lige kort med at gennemgå de forskellige vikler I selv har med eller jeg viser strækvikle, fastvikle, ringslynge og forskellige bæreseler. Lige kort forventnings afstemme i forhold til hvad I gerne vil med undervisningen. Derefter vil vi gå i gang med at øve.

Arrangementet kan også være fremvisning af andre produkter eller et sjovt indslag til Babyshower. Skriv for mere info.

For enkelte eller par læs her

For grupper læs mere her

Samarbejde

Har du en god ide til et samarbejde eller ønsker du at jeg kommer og underviser laver jeg gerne et arrangement. Tag endelig kontakt.